VENGUI LA SEVA PROPIETAT AMB SOTHEBY'S INTERNATIONAL REALTY

Quan la seva propietat està representada per la marca Sotheby's International Realty, es beneficia del reconeixement mundial i del prestigi del nom Sotheby's, obtenint accés exclusiu a clients globals altament qualificats.

L'estratègia de màrqueting de Sotheby’s International Realty inclou enfocaments innovadors i impactants basats en les tendències publicitàries actuals i en la col·laboració amb els mitjans de comunicació i plataformes digitals més influents a nivell mundial.

Patrimoni de la marca

El prestigi i reconeixement a nivell mundial de la marca Sotheby's és inigualable. L'aclamada casa de subhastes va ser fundada el 1744 a Londres per servir a col·leccionistes d'art de tot el món. Sotheby's International Realty va heretar l'emblemàtic nom de la marca i es va edificar sobre el seu llegat, oferint serveis immobiliaris sense igual.

Connexió global

Les empreses de la nostra exclusiva xarxa d'intermediació immobiliària estan situades en 70 països del món, convertint a Sotheby's International Realty en una marca veritablement global.

Servei immobiliari professional i multilingüe

Treballem per proporcionar un compromís indestructible d'excel·lència a tots els nostres clients. A més, compartim la seva cultura i parlem el seu idioma. Els nostres consultors immobiliaris multilingües l'assessoraran en castellà, català, francès, anglès, alemany, suec, portuguès i rus.

Presència als mitjans de comunicació

Sotheby's International Realty manté estratègics acords de col·laboració amb els principals mitjans de comunicació internacionals. La innovació avantguardista dels nostres socis, el seu posicionament estratègic i la seva influència internacional permeten que la marca Sotheby's International Realty connecti amb èxit amb una clientela global.

sothebysrealty.com

L'art de comercialitzar un immoble es basa en destacar el caràcter únic de cada casa. En sothebysrealty.com, el nostre enfocament editorial optimitzat i traduït a 18 idiomes permet que milions d'espectadors es submergeixin en una col·lecció de visites virtuals en 3D, vídeos artístics en alta definició i fotografies d'alta resolució.

Visibilitat a Internet i òptima reputació online

El 90% dels compradors de residències comencen les seves recerques a Internet. Tant la nostra marca com les seves pàgines webs tenen una presència destacada als motors de cerca, gràcies a la combinació de resultats orgànics i patrocinats. A més d'una segmentació precisa per idiomes i mercats.

 

Si està pensant en vendre el seu exclusiu apartament de Barcelona o la seva fantàstica casa situada als afores de la ciutat, contacti'ns. Brindem l'avantatge competitiu d'augmentar l'interès en la seva propietat i atraure la nostra audiència tant en línia com fora d'ella.

Vol vendre una propietat?

Si us plau, completi aquest formulari i un dels nostres consultors immobiliaris es posarà en contacte amb vostè per concertar una cita.

Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
+34 934 675 810
0.3395881652832