Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

L’agencia immobiliària Barcelona Sotheby’s Realty ofereix una selecció de les propietats més belles en venda a Sant Just Desvern i a Esplugues de Llobregat, a només 5km del centre de Barcelona. Us preguem que contacteu amb els nostres agents immobiliaris i estarem encantats d’ajudar-lo en el procés de venda de la seva casa, “villa” o de la seva propietat a l’exclusiva zona de Sant Just Desvern , de Ciutat Diagonal (Esplugues de Llobregat) i a la Mallola.

Aquesta regió del Baix Llobregat s’ha convertit en els darrers anys en una de les principals destinacions de luxe a Barcelona. Situat al costat d’un dels barris més exclusius de Barcelona, gaudeix d’un dels millors accessos al centre de la capital catalana. L’arquitecte de barris com  Ciutat Diagonal ofereix una de les millors vistes de Barcelona i del mar mediterrani.  Ciutat Diagonal és sinònim de luxe i de magnifiques villas d’alt standing. No és doncs estrany que sigui una de les destinacions preferides de les celebritats i dels atletes internacionals a Catalunya. 

En aquesta zona, hi trobareu els millors serveis per a tota la família, incloent-hi dues de les escoles més prestigioses de Barcelona, The American School of Barcelona i l’Escola Alemanya. Gaudeixi ara d’un estil de vida exclusiu a les nostres propietats espaioses i de disseny amb vistes al mar i a deu minuts del centre de Barcelona.

Properties in Sant Just Desvern / Esplugues de Llobregat: 0
No hay resultados para los criterios seleccionados.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.2646598815918