Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Sant Cugat del Vallès es troba al peu de la serralada de Collserola. Ja fa temps que la gent de Barcelona es va donar compte dels avantatges de viure en aquesta població única, amb la comoditat de viure a 10 minuts de Barcelona, però amb la tranquil·litat d’un poble que conserva el seu antic patrimoni.

À Sant Cugat del Vallès hi trobareu l’indret ideal per veure créixer els vostres fills ja que gaudeix d’algunes de les millors escoles i llars d’infants de tot Catalunya. Us encisaran les seves nombroses botigues, restaurants i bars, el seu terreny de golf històric i els clubs privats, tot això al costat de les principals autopistes i línies férrees de  Catalunya sense sacrificar la seva qualitat de vida.

L’Agencia Immobiliària Barcelona Sotheby's International Realty ofereix les millors propietats en els barris més exclusius: Villas espaioses envoltades de jardins amb piscina i unes vistes increïbles al parc natural de Collserola, o si ho preferiu, cases modernistes que conserven l’encant dels antics estius de Barcelona. Totes les famílies que han trobat la seva casa de somni a Sant Cugat del Vallès estan d’acord en que es tracte d’un indret únic, segur i exclusiu.

Properties in Sant Cugat del Valles / Vallodreix: 6

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.28972005844116