Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Les nostres exclusives cases i masies situades en les poblacions dels voltants de Barcelona són especialment apreciades per famílies que desitgen residir en un entorn tranquil. Aquestes poblacions ofereixen una idíl·lica combinació d'estil de vida residencial i cosmopolita, atès que estan perfectament comunicades amb el centre de la ciutat.

Altres zones Barcelona Voltants

A Barcelona & Costa Brava Sotheby’s Realty disposem de cases i apartaments excepcionals en localitats per descobrir als voltants de Barcelona.

View more properties in Altres zones Barcelona Voltants

Sant Cugat del Vallès | Valldoreix

Sant Cugat del Vallès és el lloc ideal per a aquelles famílies que busquen un entorn tranquil per veure créixer els seus fills, ja que compta amb algunes de les millors escoles internacionals de tot Catalunya. Situat al peu de la serra de Collserola i connectat amb Barcelona per una eficaç xarxa de carreteres i serveis de transport públic, ofereix la possibilitat de residir en un entorn natural a menys...

View more properties in Sant Cugat del Vallès | Valldoreix
Properties in Barcelona Voltants: 9

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.37822985649109