Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

La vida en una impressionant Casa, una exclusiva Vila o un extraordinari Apartament situat en un entorn tranquil, però encara així a prop del centre de la ciutat de Barcelona - aquest tipus de propietats són molt apreciats i sol·licitats, especialment, però no únicament, per famílies amb nens petits.

La Immobiliària Barcelona Sotheby's Realty presenta una cartera de cases de luxe, exclusives viles i apartaments d'alt standing en venda a Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès que s'adapten perfectament a aquests criteris.

Tant Sant Just Desvern com Sant Cugat del Vallès estan perfectament situats a pocs quilòmetres de Barcelona i estan connectats per una excel·lent infraestructura al centre de la ciutat. Els llocs perfectes per als compradors que busquen una combinació de ciutat i la vida de pobla.

A més, Sant Just Desvern i Sant Cugat del Vallès són la llar de moltes escoles internacionals, així com Empreses Multi-Nacionals i per tant ofereixen un ambient molt internacional.

Sant Cugat del Valles / Vallodreix

Sant Cugat del Vallès es troba al peu de la serralada de Collserola. Ja fa temps que la gent de Barcelona es va donar compte dels avantatges de viure en aquesta població única, amb la comoditat de viure a 10 minuts de Barcelona, però amb la tranquil·litat d’un poble que conserva el seu antic patrimoni. À Sant Cugat del Vallès hi trobareu l’indret ideal per veure créixer els...

View more properties in Sant Cugat del Valles / Vallodreix
Properties in Barcelona Voltants: 9

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.22828102111816