Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

La Agència Immobiliaria de Barcelona Sotheby's Realty ofereix a Sitges una excel•lent cartera de propietats, cases i apartaments de luxe per comprar. Els nostres Agents immobiliaris ofereixen cases exclusives amb vistes al mar a Can Girona, cases de luxe en Terramar i apartaments exclusius al centre històric de la ciutat de Sitges.

Es diu que el seu secret està en el seu microclima. Gaudeix d' temperatures suaus a l'hivern i 360 dies de sol a l'any, sent una de les zones amb millor qualitat de vida d'Europa. Un altre secret, les seves llargues i netes platges, la seva oferta cultural i comercial, oci i gastronomia - boutiques i restaurants de luxe, el carnaval, el Festival Internacional de Cinema de Terror, el ral·li de cotxes antics, congressos internacionals i sense oblidar la seva àmplia oferta esportiva amb el camp de golf Terramar, el més antic d'Espanya i el nou port esportiu de Vilanova i la Geltrú a 5 minuts, amb capacitat per a embarcacions de luxe de fins a 50 metres d'eslora. A Sitges segur que trobarà la propietat adequada a les seves necessitats, sigui una de les seves prestigioses viles de luxe en primera línia de mar a les selectes zones del Vinyet o Terramar, un elegant apartament amb vistes al mar en el seu famós passeig marítim, una casa unifamiliar en les zones residencials de Santa Bàrbara o la Llevantina, o la típica casa amb caràcter en ple nucli antic. I si és amant del golf, no li defraudarà la zona residencial de Can Girona.

Sitges no el deixarà indiferent i és que Sitges té personalitat pròpia!

Properties in Sitges: 26
1 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.45127296447754