Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Només un parell de quilòmetres al sud de Barcelona, estableix Gava Mar, amb la seva bella costa. Els nostres agents immobiliaris de Barcelona Sotheby International Realty ofereixen als compradors de propietats a Gava Mar una selecció de apartaments davant del mar i cases, viles i mansions impressionants i exclusius en venda. Si us plau, poseu-vos en contacte amb els nostres agents de béns arrels per Gava Mar - estarem encantats de assistir a la compra o venda de la seva propietat davant del mar o la seva excepcional apartament prop de la platja.

Amb els seus 4 quilòmetres de litoral marítim unit a les seves condicions meteorològiques amb més de 3.500 hores de sol a l'any, fan que cada estiu més de 2 milions de banyistes visitin la zona marítima de Gavà Mar. A diferència d'altres, aquest litoral destaca per la seva fisonomia singular. Els visitants gaudeixen d'un passeig marítim respectuós amb l'ecosistema de dunes i amb les pinedes que s'estenen fins a primera línia de mar. El seu passeig marítim va guanyar el prestigiós premi FAD d'arquitectura exterior l'any 1995. Aquí els oferim immobles de luxe davant del mar amb una selecció de viles contemporànies i cases típicament Mediterrànies.

Tota aquesta combinació de varietat i bellesa, estil de vida relaxat, clima mediterrani, una bona oferta gastronòmica i uns amplis serveis, fan que la Costa sud de Barcelona sigui un destí interessant per a tot l'any oferint tant esport com a cultura, amb molt a oferir als amants de la natura.

Properties in Gava Mar: 8

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.26949310302734