Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Barcelona Sotheby's International Realty ofereix una selecció d'excel•lents vistes al mar viles en venda a Castelldefels, a prop de Barcelona. Si us plau truqui a la nostra Immobiliària de Barcelona per propietats de luxe a la platja de front. La Immobiliària de Barcelona Sotheby's International Realty ofereix a Castelldefels una sèrie de cases unifamiliars, cases i viles en venda que gaudeixen d'unes impressionants vistes al mar Mediterrani. A més, venem propietats davant del mar úniques, algunes amb accés directe al mar.

Ciutat esportiva per excel·lència, on es pot practicar diferents activitats esportives: judo, tennis, bàsquet o futbol sala. La proximitat tant del mar com de la muntanya li permetrà gaudir de belles excursions pel Parc Natural del Garraf i de les extenses platges de sorra fina on es poden practicar diversos esports nàutics: vela, kite surf, caiac... No és estrany que molts futbolistes d'elit hagin escollit aquesta destinació com a residència habitual. Les propietats que oferim aquí, cases unifamiliars, adossades i viles, gaudeixen d'unes increïbles vistes al Mediterrani.

 

Properties in Castelldefels: 14

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.36037015914917