Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Tiana és un poble coster situat a la part més meridional del Maresme. Està enclavat en una vall  a poca alçada per sobre del nivell del mar i rodejat d’una cadena de muntanyes que adopta la forma d’una petxina i el protegeix dels vents del nord creant un agradable microclima.

Municipi tradicionalment de segones residencies, és una "villa" tranqui-la i senyorial a on les notables construccions modernistes, les antigues cases de pagès, les més recents cases d’estiueig i els xalets dels barcelonins conviuen vestint el paisatge. Destaca l’atractiu centre històric del poble.

A només 2 km de les platges i a 15 Km del centre de Barcelona Tiana és un indret bàsicament residencial que acull exclusives propietats de luxe en un entorn que ofereix tots els serveis per garantir la millor qualitat de vida. La nostra immobiliària ofereix a Tiana a compradors internacionals i nacionals exclusives cases i "villas", sobretot per primera residencia que es caracteritzen per gaudir d’un entorn extraordinari i tranquil a proximitat de Barcelona.

Properties in Tiana: 3

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.2292799949646