Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Teià està situat a la vessant de la serra de Marina que limita amb Alella, El Masnou i Premià de Dalt, aquesta zona del Maresme ens ofereix una estampa típicament mediterrània, vinyes, hortalisses i flors ornamentals conformen el seu paisatge idíl·lic.

Tradicionalment indret d’estiueig que ha crescut considerablement en les darreres dècades al absorbir part de la població originaria de Barcelona.

La Nostra activitat immobiliària està enfocada sobretot en les millors "villas" de luxe, amb vistes al mar a la cotitzada urbanització de Sant Berger, un entorn privat purament residencial a només 20 minuts del centre de Barcelona i on li oferim boniques cases i extraordinàries "villas" en compravenda.

Una ubicació perfecta per assolir la millor qualitat de vida sense el bullici de la gran ciutat i sense renunciar a tota la oferta cultural que proposa.

Properties in Teià: 5

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.34343910217285