Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Sant Pol de Mar és un pintoresc poble mediterrani, d’estrets carrers empedrats i casetes blanques amb els seus típics patis plens de geranis vermells que destil·len un cert gust mariner.

 Al arribar el capvespre a les seves platges de sorra gruixuda i clara amb aigües cristal·lines on reposen les barques que recorden a l’origen pesquer del poble. Un entorn inspirador coronat per l’ermita de Sant Pau que domina des de llevant l’estampa que dibuixa el poble.

Una antiga i selecta tradició turística i d’estiueig, amb importants festes populars durant l’estiu. Un patrimoni arquitectònic que conserva vestigis del modernisme català i una important cultura gastronòmica amb restaurants de reconegut prestigi a nivell mundial, el converteixen en un lloc perfecte per trobar la “villa” de luxe dels seus somnis.

Casi equidistant de les ciutats de Barcelona i Girona ocupa un indret estratègic amb un  accés als aeroports internacionals.

Properties in Sant Pol de Mar: 5

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.41106915473938