Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Es tracta sense dubte d’una de les zones amb més renom de la costa del Maresme. La composen prestigiosos camps de golf, El Club Nàutic del Balís, la hípica i el seu gran patrimoni natural amb frondosa vegetació dels boscos de pins i alzines a les zones de muntanya i llargues platges blanques plenes de "xiringuitos" i d’hamaques a l’època estival.

La Nostra agencia immobiliària presenta en aquesta zona per a la compravenda les millors finques de luxe amb piscines infinites, grans parcel·les privades de terreny en selectes urbanitzacions com ara Supermaresme, Rocaferrera o Bell Aire.

Un ambient cultural i festiu que suma oci, gastronomia i naturalesa, rutes verdes pels amants de les excursions o les bicicletes i locals de moda pels que prefereixen la vida social.

Un enclavament perfecte, per comprar la seva segona residencia o establir-se durant tot l’any. Viure en aquesta zona és realment un privilegi.

A 40 km kilòmetres de la ciutat de Barcelona i a 150 km de la Frontera amb França.

Si Vostè és propietari d’una finca exclusiva en aquest bell entorn i valora la possibilitat de vendre la seva propietat, si us plau contacti amb els nostres experts agents immobiliaris de la costa del Maresme. L’agencia Barcelona Sotheby’s International Realty l’ajudarà a vendre la seva propietat gracies a la seva extensa xarxa comercial, el seu accés a compradors amb poder adquisitiu alt i la seva serietat i confidencialitat

Properties in Llavaneres - Sant Vicenç - Supermaresme: 32
1 2 3

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.50233697891235