Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

La combinació perfecta entre el mar i la muntanya. Aquests municipis de gran riquesa arqueològica son limítrofes i estan situats a les valls formades per la serralada del litoral. Acullen increïbles racons, un entorn natural amb zones verdes, rutes per fer excursions, platges, castells, pintorescos hotels i restaurants de gran tradició on predominen els productes del mar i de l’hort com a tota la comarca del Maresme

El seu clima és mediterrani, temperat, amb dies llargs, clars i solejats a l’estiu i suaus hiverns que permeten gaudir de les terrasses fins i tot a aquesta època de l’any.

Una ubicació perfecta que tradicionalment servia de zona d’estiueig als habitants de Barcelona i que s’ha convertit en molts casos, gracies a la seva ràpida connexió amb la ciutat en primera residencia.

La Nostra agencia immobiliària presenta a Cabrils i Cabrera per a la compravenda una cartera d’increïbles "villas" de luxe, cases modernes minimalistes, o masies típiques catalanes que poblen el paisatge d’aquesta zona

Properties in Cabrils - Cabrera: 17
1 2

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.38116097450256