Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

La nostra agencia immobiliària ofereix al privilegiat entorn d’Alella una cartera de propietats exclusives, mansions de luxe i cases d’estiueig en venta.

Alella, un paisatge de vinyes, muntanyes i mar. Farcit de recons emblemàtics, llegat de l’arquitectura modernista que conforma el seu patrimoni cultural.

Està situada a només 15 kilòmetres de Barcelona i a una alçada de 90m sobre el nivell del mar. El seu clima, protegit per la serralada del litoral, és mediterrani, amb llargs i càlids estius i hiverns molt moderats.

La seva Denominació d’Origen Alella, reconeguda a nivell mundial deriva de la seva important tradició vinícola.

Exclusives zones residencials privades com Can Teixidó, una gran oferta gastronòmica, tradicions, festes populars, activitats d’oci i esport configuren el dia a dia d’aquesta població plena de vida, i la converteixen en l’ indret perfecte per establir-s’hi.

Si Vostè està considerant la possibilitat de vendre la seva propietat exclusiva o la seva casa de luxe a Alella, si us plau no dubti en contactar amb la nostra agencia immobiliària, els nostres experts agents immobiliaris estaran encantats d’ajudar-lo en la venda de la seva propietat.

Properties in Alella: 13

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.33358311653137