Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

És el barri residencial per excel·lència de Barcelona i està format pels següents dos districtes:

Sarrià- Sant Gervasi, és la part nord-oest de la ciutat i conforma una de les zones residencials més selectes de Barcelona. Aquest barri ofereix un ampli ventall de restaurants i locals de copes, amb l'avantatge de disposar d'una excel·lent connexió amb el centre de la ciutat. Sarrià- Sant Gervasi acull el Real Club de Tenis de Barcelona, que organitza el prestigiós Trofeu Comte de Godó , i el Real Club de Polo de Barcelona, dues de les institucions més exclusives de la ciutat. Es tracta d'un districte tranquil i familiar, que gaudeix de la proximitat dels més prestigiosos centres sanitaris, consolats, exclusius col·legis internacionals i escoles angleses. En aquesta selecta zona de Barcelona oferim per a la venda palauets, àmplies i luxoses cases, de disseny i també de caràcter modernista, amb bells jardins i piscines, en agradables veïnats i amb privilegiades vistes al mar que conviuen amb pisos d'alt standing, amplis dúplex i la zona única de Turó Park, amb els seus exclusius pisos amb vistes al parc.

Pedralbes, Bonanova i Tres Torres, amb les seves impressionants xalets, finques úniques, i propietats magnífiques en les més exclusives urbanitzacions, envoltats de zones verdes i parcs per gaudir de gran tranquil·litat, i a pocs minuts dels millors restaurants i zones d'oci.

 

Properties in Zona Alta: 44
1 2 3

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.43223810195923