Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Comprar i vendre apartaments exclusius i pisos de luxe a l’Eixample, al cor de Barcelona

Tan cèntric que és considerat per molts el cor de Barcelona, ​​amb la col·lecció més gran d'edificis modernistes d'Europa. Una zona molt cotitzada amb exclusius àtics, fabulosos apartaments a finques règies o modernistes, moltes d'elles catalogades.

El Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, amb les seves selectes botigues internacionals, prestigiosos despatxos i alguns dels millors restaurants de Barcelona, culminen l'oferta d'aquest districte, excel·lentment enllaçat amb el transport públic i a pocs minuts caminant d'una àmplia oferta turística.

La nostra agència immobiliària situada en el propi Passeig de Gràcia li ofereix un amplia cartera de pisos i apartaments exclusius en venda a l'Eixample, al centre de Barcelona. Si desitja comprar una propietat exclusiva i luxosa a l'Eixample de Barcelona, els nostres assessors immobiliaris li ofereixen tota la seva experiència i li trobaran l'apartament o pis de la seva somni. Estarem encantats d'oferir-vos amplis i exclusius pisos a edificis modernistes, apartaments amb encant i àtics lluminosos.

Properties in Eixample: 93
1 2 3 4 5 6 7

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.56055092811584