Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Ciutadella, Vila Olímpica: es troba a primera línia de platja, en ple centre de la ciutat. Disposa d'una gran oferta d'oci nocturn tot l'any, però sobretot a l'estiu, amb els seus típics bars, restaurants, xiringuitos de platja i terrasses a l'aire lliure. Els seus moderns apartaments i lofts ofereixen les millors vistes al Port Olímpic i a un dels més grans parcs de Barcelona, el de la Ciutadella.

Diagonal Mar, zona cosmopolita, moderna i multicultural. Molt cobejada pel client internacional, aquí es localitza la més recent oferta hotelera de cinc estrelles de la ciutat, així com de restaurants i bars. L'exclusivitat de l'Avinguda Diagonal s'obre al mar Mediterrani, creant una de les millors zones residencials de Barcelona, un lloc únic pel qual passejar, a peu o en vaixell des del port, per gaudir dels llargs dies al sol. La nostra oferta immobiliària a Diagonal Mar preveu moderns complexos residencials, apartaments i àtics dúplex, amb àmplies zones comunitàries i fantàstiques vistes al mar.

Poblenou, un dels districtes amb més potencial actualment a Barcelona. Enfocat com un dels més grans i més moderns centres tecnològics d'Europa, aquest barri es troba en ple procés de renovació, gràcies al projecte 22 @. Molt proper a les platges, i amb una de les millors i més modernes ofertes de centres comercials i botigues, està ben comunicat amb transport públic amb el centre de la ciutat. Poblenou apunta a convertir-se en el proper barri de moda. El seu potencial econòmic i financer conflueix amb una impressionant oferta de pisos amb accés directe a la platja i vistes panoràmiques del mar.

Properties in Diagonal Mar / Vila Olimpica / Poblenou: 13

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.26659917831421