Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

L’agencia immobiliària Barcelona Sotheby's International Realty li presenta una exclusiva selecció d’immobles i propietats en venda a Barcelona i als voltants d’aquesta fantàstica ciutat, al Maresme, Sitges i a Castelldefels.

Els Nostres serveis d’intermediació immobiliari ofereixen propietats i apartaments en els barris més exclusius de Barcelona capital, com l’Eixample, la Zona Alta de Barcelona i altres zones destacades de la capital. A més a més fem d’intermediaris en la compra i venda de cases luxoses i propietats exclusives a Sitges i Castelldefels, a la costa al sud de Barcelona, i al Maresme, a la costa nord de Barcelona.

La Nostra agencia immobiliària de Barcelona, situada a la Casa Ametller, al Passeig de Gràcia, en ple centre de Barcelona, s’especialitza en la selecció d’ immobles de luxe en venda a les millors zones de Barcelona i als seus voltants. Posi’s en contacte amb nosaltres avui i estarem encantats de mostrar-li la nostra cartera d’immobles exclusius a Barcelona i els seus voltants.

Barcelona Ciutat

Des de la nostra agencia immobiliària Barcelona Sotheby’s International Realty, ubicada a la Emblemàtica Casa Ametller al Passeig de Gràcia, al cor de Barcelona, li presentem propietats exclusives, cases luxoses, apartaments i pisos d’alt standing a la venda en els millors barris de Barcelona. Oferim els nostres serveis...

View more properties in Barcelona Ciutat

Barcelona Costa Sud

L’Agencia Immobiliària per comprar una casa exclusiva o un apartament de luxe a Sitges, Castelldefels o Gavà Mar - Barcelona Sotheby's International Realty li ofereix una cartera excepcional de propietats en venda a la Costa Sud de Barcelona.

Comprar una propietat a qualsevol de les viles situades a la costa sud de Barcelona: Sitges, Castelldefels o Gavà...

View more properties in Barcelona Costa Sud

Barcelona Costa Nord (Maresme)

Comprar una casa exclusiva o una vila de luxe a la Costa Nord de Barcelona - el Maresme

L’agencia immobiliària Barcelona Sotheby’s International Realty ofereix al Maresme, a la costa nord de Barcelona, propietats de luxe, cases extraordinàries, "villas" selectes i mansions exclusives en venda. El nostre enfocament es basa en seleccionar les millors zones del Maresme i únicament...

View more properties in Barcelona Costa Nord (Maresme)

Barcelona Voltants

La vida en una impressionant Casa, una exclusiva Vila o un extraordinari Apartament situat en un entorn tranquil, però encara així a prop del centre de la ciutat de Barcelona - aquest tipus de propietats són molt apreciats i sol·licitats, especialment, però no únicament, per famílies amb nens petits.

La Immobiliària Barcelona Sotheby's Realty presenta una cartera de cases de...

View more properties in Barcelona Voltants
Properties in Barcelona: 386
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

1.7338190078735