Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

L’agencia immobiliària Barcelona Sotheby's International Realty li presenta una exclusiva selecció d’immobles i propietats en venda a Barcelona i als voltants d’aquesta fantàstica ciutat, al Maresme, Sitges i a Castelldefels.

Els Nostres serveis d’intermediació immobiliari ofereixen propietats i apartaments en els barris més exclusius de Barcelona capital, com l’Eixample, la Zona Alta de Barcelona i altres zones destacades de la capital. A més a més fem d’intermediaris en la compra i venda de cases luxoses i propietats exclusives a Sitges i Castelldefels, a la costa al sud de Barcelona, i al Maresme, a la costa nord de Barcelona.

La Nostra agencia immobiliària de Barcelona, situada a la Casa Ametller, al Passeig de Gràcia, en ple centre de Barcelona, s’especialitza en la selecció d’ immobles de luxe en venda a les millors zones de Barcelona i als seus voltants. Posi’s en contacte amb nosaltres avui i estarem encantats de mostrar-li la nostra cartera d’immobles exclusius a Barcelona i els seus voltants.

Barcelona Ciutat

La seva àmplia oferta cultural, exquisida gastronomia i privilegiat clima han convertit Barcelona en una ciutat de referència a nivell internacional. Si busca comprar una propietat de luxe en aquest apreciat destí, a Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty posem a la seva disposició exclusius apartaments i cases situats als barris més reconeguts de la ciutat. 

View more properties in Barcelona Ciutat

Barcelona Costa Sud

La costa sud de Barcelona és un dels llocs predilectes dels amants de les platges de sorra blanca i de l'autèntic estil de vida mediterrani. Un enclavament ric en naturalesa i història situat a pocs quilòmetres de la capital catalana. A la nostra cartera de propietats trobarà mansions, masies, cases i apartaments ubicats en aquest paradís del Mediterrani.

View more properties in Barcelona Costa Sud

Barcelona Costa Nord | Maresme

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty disposem de luxoses cases, masies i apartaments situats al litoral nord de Barcelona. Residències exclusives per clients que desitgin gaudir de les platges i la tranquil·litat del Maresme, sense renunciar als privilegis de viure a prop d'una ciutat cosmopolita com Barcelona. 

View more properties in Barcelona Costa Nord | Maresme

Barcelona Voltants

Les nostres exclusives cases i masies situades en les poblacions dels voltants de Barcelona són especialment apreciades per famílies que desitgen residir en un entorn tranquil. Aquestes poblacions ofereixen una idíl·lica combinació d'estil de vida residencial i cosmopolita, atès que estan perfectament comunicades amb el centre de la ciutat.

View more properties in Barcelona Voltants
Properties in Barcelona: 396
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

1.8350818157196