Ref: PRP-BCNP43

Casa Oller - simbol del modernisme

Barcelona Ciutat - Eixample - Eixample Dreta

Entrega prevista: Finals de 2020

UnitatsDimensionsDormitorisPreu
11Des de 157 m22, 3Des de 1.620.000 €
30 imatges disponibles | 1 vídeo
Enllaç copiat

Casa Oller - simbol del modernisme

Al número 658 de la Gran Via de les Corts Catalanes i en ple cor del Quadrat d'Or barceloní s'ubica aquest magnífic edifici residencial, l'obra més significativa de l'arquitecte modernista Pau Salvat i Espasa.

Construïda a finals del s.XIX i amb una intervenció posterior de 1900, La Casa Oller destaca per la seva riquíssima ornamentació. Virtuosos motius vegetals en forja, vitralls acolorits, fusta tallada, esgrafiats i abundant ceràmica decorativa la fan mereixedora de protecció com a patrimoni cultural.

Deu habitatges de luxe i un espectacular àtic conformen la nova transformació d'aquest singular immoble. L'edifici comptarà a més amb excepcionals zones comunitarias com un gimnàs, sauna, un spa i una piscina a l'aire lliure al solàrium de l'edifici que el converteixen en un edifici icònic i de referència.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Casa Oller - simbol del modernisme

Ref: PRP-BCNP43
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat

Tour Virtual

Video

Apartaments disponibles

m² construïts m² terrassa Habitacions Preu

Ubicació

Cultura, moda, oci, restaurants i arquitectura. El Quadrat d'Or es troba en un museu a l'aire lliure on es poden veure obres mestres del modernisme. Passejar pels seus carrers es deixa portar per les formes, els colors i la màgia del barri més emblemàtic de Barcelona. Hi abunden els edificis més espectaculars que van fer de l'alta burgesia catalana de finals del segle XIX i principis del XX. Residències luxoses i exclusives d'interiors i façanes ricament decorades, que competeixen de bellesa amb vitralls de colors, esplèndids motius florals o detalls neogòtics. La Casa Oller, situada a la Gran Via de les Cortes Catalanes, a pocs metres del passeig de Gràcia i de les portes de Ciudat Vella, gaudeix d'una excel·lent comunicació tant a peu com en transport públic i privat. A més, si es troba dins del barri de l'Eixample, gaudiu de la comoditat d'àmplies avingudes, cantonades bisellades i els grans jardins dels patis, tan característics de la ciutat. Un lloc encantador per viure en una de les ciutats més belles del món.

La seva àmplia oferta cultural, exquisida gastronomia i privilegiat clima han convertit Barcelona en una ciutat de referència a nivell internacional. Si busca comprar una propietat de luxe en aquest apreciat destí, a Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty posem a la seva disposició exclusius apartaments i cases situats als barris més reconeguts de la ciutat. 

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Casa Oller - simbol del modernisme

Ref: PRP-BCNP43
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
+34 934 675 810
7.5647971630096