Esplugues de Llobregat | Sant Just Desvern

Assentades sobre el pendent de Collserola, a escassos minuts del centre de Barcelona i amb unes espectaculars vistes al mar, les poblacions d'Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern posseeixen algunes de les zones residencials més apreciades de la capital catalana, com la urbanització de Ciutat Diagonal o La Mallola.

Dotades de nombrosos espais enjardinats, dels millors serveis per a tota la família i de prestigiosos col·legis internacionals, totes dues s'han convertit en lloc de residència habitual d'esportistes d'elit, polítics i personalitats del món de la música i la televisió.

Si busca una zona privada en què viure, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern poden ser una molt bona opció per a vostè i la seva família. Consulteu la nostra exclusiva selecció de propietats a la venda.

Propietats a Esplugues de Llobregat | Sant Just Desvern

Experts en la venda d'apartaments i cases de luxe

La venda d'una propietat requereix d'un agent capacitat i amb experiència que pugui proporcionar una anàlisis oportuna del mercat, desenvolupar una estratègia de fixació de preus i arribar a l'audiència més amplia possible de compradors potencials. A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty som assessors experimentats i podem guiar-lo a través de tot el procés de venda de la seva propietat.

+34 934 675 810
1.750941991806