Barcelona Voltants

Les nostres exclusives cases i masies situades en les poblacions dels voltants de Barcelona són especialment apreciades per famílies que desitgen residir en un entorn tranquil. Aquestes poblacions ofereixen una idíl·lica combinació d'estil de vida residencial i cosmopolita, atès que estan perfectament comunicades amb el centre de la ciutat.

Altres zones Barcelona Voltants

A Barcelona & Costa Brava Sotheby’s Realty disposem de cases i apartaments excepcionals en localitats per descobrir als voltants de Barcelona.

Sant Cugat del Vallès | Valldoreix

Sant Cugat del Vallès és el lloc ideal per a aquelles famílies que busquen un entorn tranquil per veure créixer els seus fills, ja que compta amb algunes de les millors escoles internacionals de tot Catalunya.

Situat al peu de la serra de Collserola i connectat amb Barcelona per una eficaç xarxa de carreteres i serveis de transport públic, ofereix la possibilitat de residir en un entorn natural a menys de 20 minuts de la capital catalana.

A Barcelona & Costa Brava Sotheby 's International Realty disposem d'un complet catàleg de espaioses viles amb vistes al Parc Natural de la Serra de Collserola, luxoses cases contemporànies i exclusius apartaments a la venda a Sant Cugat del Vallès.

Esplugues de Llobregat | Sant Just Desvern

Assentades sobre el pendent de Collserola, a escassos minuts del centre de Barcelona i amb unes espectaculars vistes al mar, les poblacions d'Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern posseeixen algunes de les zones residencials més apreciades de la capital catalana, com la urbanització de Ciutat Diagonal o La Mallola.

Dotades de nombrosos espais enjardinats, dels millors serveis per a tota la família i de prestigiosos col·legis internacionals, totes dues s'han convertit en lloc de residència habitual d'esportistes d'elit, polítics i personalitats del món de la música i la televisió.

Si busca una zona privada en què viure, Esplugues de Llobregat i Sant Just Desvern poden ser una molt bona opció per a vostè i la seva família. Consulteu la nostra exclusiva selecció de propietats a la venda.

Propietats a Barcelona Voltants

Experts en la venda d'apartaments i cases de luxe

La venda d'una propietat requereix d'un agent capacitat i amb experiència que pugui proporcionar una anàlisis oportuna del mercat, desenvolupar una estratègia de fixació de preus i arribar a l'audiència més amplia possible de compradors potencials. A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty som assessors experimentats i podem guiar-lo a través de tot el procés de venda de la seva propietat.

+34 934 675 810
1.6103827953339