Ubicació

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty centrem els nostres esforços en la venda d'immobles residencials i en la promoció de projectes d'obra nova situats en els districtes més reconeguts de Barcelona i el seu litoral.

Disposem d'una cartera d'exclusius apartaments modernistes ubicats en els barris residencial més prestigiosos de la ciutat, luxoses cases situades a primera línia de mar i mansions senyorials en idíliques poblacions dels voltants de la capital catalana. 

Barcelona Ciutat

La seva àmplia oferta cultural, exquisida gastronomia i privilegiat clima han convertit Barcelona en una ciutat de referència a nivell internacional. Si busca comprar una propietat de luxe en aquest apreciat destí, a Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty posem a la seva disposició exclusius apartaments i cases situats als barris més reconeguts de la ciutat. 

Barcelona Costa Sud

La costa sud de Barcelona és un dels llocs predilectes dels amants de les platges de sorra blanca i de l'autèntic estil de vida mediterrani. Un enclavament ric en naturalesa i història situat a pocs quilòmetres de la capital catalana. A la nostra cartera de propietats trobarà mansions, masies, cases i apartaments ubicats en aquest paradís del Mediterrani.

Barcelona Costa Nord | Maresme

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty disposem de luxoses cases, masies i apartaments situats al litoral nord de Barcelona. Residències exclusives per clients que desitgin gaudir de les platges i la tranquil·litat del Maresme, sense renunciar als privilegis de viure a prop d'una ciutat cosmopolita com Barcelona. 

Barcelona Voltants

Les nostres exclusives cases i masies situades en les poblacions dels voltants de Barcelona són especialment apreciades per famílies que desitgen residir en un entorn tranquil. Aquestes poblacions ofereixen una idíl·lica combinació d'estil de vida residencial i cosmopolita, atès que estan perfectament comunicades amb el centre de la ciutat.

Experts en la venda d'apartaments i cases de luxe

La venda d'una propietat requereix d'un agent capacitat i amb experiència que pugui proporcionar una anàlisis oportuna del mercat, desenvolupar una estratègia de fixació de preus i arribar a l'audiència més amplia possible de compradors potencials. A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty som assessors experimentats i podem guiar-lo a través de tot el procés de venda de la seva propietat.

+34 934 675 810
0.095682859420776