Aconsegueixi el seu Golden Visa Espanya

(Permís de residència)

L'ajudem a obtenir el seu permís de residència amb una inversió de 500.000 euros o més en un bé immoble a Espanya

Si no és ciutadà de la Unió Europea i busca realitzar una inversió immobiliària a Espanya, ara pot beneficiar-se de la llei aprovada pel Govern espanyol, coneguda comunament com "Golden Visa". Aquesta llei li permetrà obtenir la residència espanyola sempre que inverteixi 500.000 euros o més en el sector immobiliari dins de les fronteres del país.

La residència a Espanya també se li atorgarà als seus familiars directes i dependents, és a dir al seu cònjuge, els seus fills menors d'edat i els seus fills majors d'edat que siguin dependents.

La Golden Visa Espanya, a més de permetre-residir en el territori nacional li donarà accés a una gran quantitat de beneficis dels quals només els residents a Espanya poden gaudir.

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty disposem d'un servei legal especialitzat en l'adquisició de béns immobles per part de clients estrangers.

Què és la Golden Visa Espanya?

Golden Visa és un tipus de visat especial que permet la residència a Espanya a inversors que no pertanyin a la Unió Europea i als membres de les seves famílies.

 

Qui pot sol·licitar la Golden Visa Espanya?

Aquest visat pot ser sol·licitat per totes aquelles persones que realitzin inversions en actius immobiliaris de més de 500.000 euros sempre que el sol·licitant aporti, mínim, aquest import mitjançant capital propi, que tinguin accions o dipòsits bancaris per més d'1.000.000 Euros o que hagin invertit en deute públic.

També, podran sol·licitar-la aquelles persones que duguin a terme projectes empresarials a Espanya considerats d'interès general. Amb això es refereix a tots aquells projectes que creïn llocs de treball, que suposin un impacte socioeconòmic a la zona geogràfica on es desenvolupin o tots els projectes que aportin innovació científica i / o tecnològica al país.

 

Quina durada té la Golden Visa Espanya?

Aquest visat permet la residència a Espanya d'almenys un any. Transcorregut aquest temps, és possible sol·licitar una Autorització de Residència que té una permanència inicial de 2 anys. Si es manté la inversió i la resta de requisits, la durada màxima del permís de residència és de 5 anys.

 

Quins són els requisits per sol·licitar la Golden Visa Espanya?

Per realitzar la sol·licitud s'hauran de complir els següents requisits:

  • Efectuar una inversió mínima neta de 500.000 Euros mitjançant aportació de capital propi. A partir d'aquesta xifra es pot finançar una part de la inversió a través d'una hipoteca.
  • No estar en situació irregular en territori espanyol.
  • Ser major de 18 anys.
  • No tenir antecedents penals a Espanya, ni als països on hagi residit durant els últims cinc anys.
  • Comptar amb una assegurança pública o privada de malaltia amb una entitat asseguradora autoritzada a Espanya.
  • Tenir recursos econòmics suficients per mantenir-se durant el període de residència a Espanya.
  • Abonar la taxa corresponent per la tramitació del visat.

Beneficis més importants per invertir en una propietat a Barcelona i obtenir la Golden Visa Espanya

  • Dret a residir al territori nacional espanyol durant un any.
  • Dret a viatjar a Espanya i a tots els 27 països de la zona de Schengen sense visat.
  • Disposar d'una propietat en un país segur com Espanya i una ciutat extraordinària com Barcelona i les seves costes.
  • Invertir en una propietat a Barcelona, un mercat immobiliari amb molt potencial de revaloració en un futur.
  • Tenir una segona residència a una de les ciutats i zones més atractives a nivell mundial.
  • Gaudir de la seguretat jurídica i civil d'un país de la Unió Europea.

Propietats a Barcelona Ciutat

Veure tots

Propietats a Barcelona Costa Sud

Veure tots

Propietats a Barcelona Costa Nord | Maresme

Veure tots
+34 934 675 810
2.8185141086578