+34 934 675 810

Sotheby's - International Realty - Barcelona & Costa Brava

36 imatges disponibles
Enllaç copiat
Ref: BCNP1636

Impressionant i excepcional vil·la a Vallvidrera, Barcelona

Barcelona Ciutat - Zona Alta - Vallvidrera | Casa

Àrea terrenyÀrea sòlHabitacionsBanysPreu
1.847 m2451 m254 3.400.000 €

Idealment ubicada a Vallvidrera, Barcelona, aquesta majestuosa propietat, única en el seu gènere, gaudeix d’increïbles vistes a la muntanya i posseeix l’equilibri perfecte de l’estil i el confort actuals i del charme de principis de segle XX.

Decorada amb elegància i gust exquisit, l’habitatge ha sigut completament restaurat amb gran sensibilitat i materials d’alta qualitat, alguns d’ells de rellevància històrica importats d’altres països. Preserva detalls decoratius i arquitectònics d’època, tals com cornises, motllures i sostres alts. Mentre que l’abundant llum natural, el blanc immaculat de les parets i el meravellós flux dels espais aporten una sensació d’amplitud i de benestar.

La residència, d’indubtable estil noucentista, alberga tres àmplies habitacions, un altell que pot utilitzar-se com habitació i zona de servei, amb dormitori i bany, que ocupa tota la planta baixa. Incorpora, a més, múltiples terrasses i es troba rodejada per un genuí jardí en diferents nivells. Resultat de combinar el disseny minimalista i contemporani del mobiliari amb el classicisme de les balustrades i la pèrgola.

Piscina, zona de chill-out, menjador d’estiu, celler i una espectacular biblioteca construïda dins de les roques que hi ha en el terreny. Sens dubte, un oasis de pau i tranquil·litat per a gaudir d’interminables jornades a l’aire lliure, a tan sols uns minuts del centre de la Ciutat Comtal.

Característiques

 • Reformat
 • Piscina privada
 • Jardí
 • Estil modern
 • Biblioteca
 • Garatge
 • Sala de jocs
 • Persianes motoritzades
 • Domòtica
 • Àrea infantil
 • Sistema d'alarma

Tour Virtual

Ubicació

Amb una excel·lent connexió amb el centre de la ciutat, la Zona Alta és un dels districtes residenicals més selectes de Barcelona. Aquest barri s'hi troba el Real Club de Tennis i el Real Club de Polo de la ciutat, dos de les institucions més emblemàtiques de la capital catalana. A més, gaudeix d'una tranquil·litat i proximitat dels més prestigiosos centres sanitaris, consulats i exclusis col·legis internacionals.

A la nostra cartera de propietats hi podrà trobar des de palauets fins a cases amb jardí i piscina, o apartaments i àtics situats als carrers més reconeguts de la Zona Alta. 

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Impressionant i excepcional vil·la a Vallvidrera, Barcelona

Ref: BCNP1636
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat

També li poden interessar les següents propietats

0.14052391052246