Ref: MARP1155

Impressionant casa modernista en primera línia de mar

Barcelona Costa Nord | Maresme - Sant Pol de Mar | Casa

Àrea terreny
465 m2
Àrea sòl
450 m2
Habitacions
9
Banys
4
Preu
1.300.000 €
18 imatges disponibles
Enllaç copiat

Unifamiliar de compra a Sant Pol de Mar, Sant Pol De Mar | MARP1155

Aquesta casa pairal va ser construïda pel reconegut arquitecte Ignasi Més i Morell, responsable, en gran part, del port que avui ens ofereix Sant Pol ja que durant molts anys va estar a càrrec del projecte urbanístic del municipi. Més i *Morell va ser fidel al moviment estètic del Noucentisme i entre el seu ampli llegat comptem amb les Escoles de Sant Pol, la Plaça de Toros Monumental i els Col·legis de Jesús i María d'Alacant i Loyola. La seva obra compleix amb els cànons de l'ideal clàssic Mediterrani de l'arquitectura catalana tradicional de principis de segle XX. 
En aquesta ocasió es tracta del seu propi habitatge, i el projecte obeeix al model definitiu de la resta de les seves construccions en *Sant Pol. La façana de la finca està protegida. L'arquitecte es va inspirar en l'estructura formal de la masia catalana, de façana plana, planta segona amb balconada o finestres i la tercera planta amb galeria correguda. Terracotes, gerros, balustrades, reixes, ceràmiques, xemeneies, ràfecs i altres elements, conformen els múltiples detalls arquitectònics. 

El hall, molt ampli, està flanquejat per un alt sòcol de cridaners mosaics i una font en la paret posterior protagonitza l'espai. Al centre, una taula rodona ens dóna la benvinguda i ens convida a xerrar, protegits del sol però albirant l'incessant mar a nomes dos passos. Els arcs comuniquen els espais, sostres alts amb bigues de fusta, portes, mobles, llums, escultures, la sòlida xemeneia de pedra, marbres, i altres matisos decoratius com una autèntica salamandra o un tacògraf evoquen uns altres temps i ens remunten màgicament a principis del segle passat. Una sòbria escala de fusta ens condueix al pis superior que alberga espaioses habitacions amb els seus banys i balconades convertides en extraordinaris miradors. Des d'aquesta planta hi ha un accés independent al carrer posterior. Les perdulàries són actualment les dependències del servei. La terrassa exterior és, sens dubte, la joia indiscutible d'aquesta casa. El jardí s'estén en un ala lateral que atorga privadesa a l'entorn. La construcció principal compta amb una prolongació en L, que possibilita la remodelació d'aquesta zona en un apartament independent. 

Un luxe amb infinitat de possibilitats. 

Característiques

  • Orientació sud
  • Calefacció
  • Terrasses i balcons
  • Apartament de convidats
  • Centre de la ciutat
  • A prop dels cafès | Restaurants | Botigues
  • Primera línia de mar
  • Prop de la platja

Ver más

Sol·liciti més informació en rel·lació a Impressionant casa modernista en primera línia de mar

Ref: MARP1155
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat

Ubicació

Sant Pol de Mar és un pintoresc poble mediterrani d'origen pesquer, format per petites cases blanques i amb llargues platges blanques on s'hi poden practicar un multitud d'esports nàutics.

Amb una important cultura gastronòmica, entre els seus estrets carrers s'amaguen restaurants coneguts de prestigi internacional on es pot gaudir de la deliciosa gastronomia regional, basada en el peix fresc i productes de l'hort.

Si busca comprar o vendre una propietat de luxe en aquest municipi situat a mig cmaí entre les ciutats de Barcelona i Girona, a Barcelona & Costa Brava Sotheby's Internationl Realty podem ajudar-lo.

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Impressionant casa modernista en primera línia de mar

Ref: MARP1155
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat
+34 934 675 810
1.7006099224091