Ref: SITP0016

Fantàstic solar assolellat davant del camp de Golf amb boniques vistes

Barcelona Costa Sud - Sitges | Terreny

Àrea terrenyPreu
1.340 m2 750.000 €
1 imatges disponibles
Enllaç copiat

Esplèndid terreny urbà amb orientació sud-est i vistes al mar i al camp de golf de Terramar a Sitges. Permet la construcció d’una vil·la unifamiliar de dues plantes amb piscina.

El terreny està connectat a les xarxes d’aigua i electricitat i amb dotació de tots els serveis necessaris per a obtenir la llicència de construcció.

La propietat es troba en la luxosa zona residencial Can Girona amb un hotel de cinc estrelles i el camp de golf, emplaçada a tan sols uns minuts de distància de la platja, dels ports esportius de Sitges i Vilanova i la Geltrú, de l’autopista i d’altres moltes instal·lacions i comoditats.

Sens dubte es tracta d’una propietat molt interessant per a promotors i inversors. (Opció d’adquirir la parcel·la veïna).

Característiques

  • Orientació sud
  • Prop de la platja
  • Vistes al mar
  • Prop del camp de golf
  • Calefacció
  • Primera línia de mar

Ubicació

Sitges és un privilegiat enclavament de la costa del Mediterrani dotat d'un excel·lent microclima, amb temperatures suaus a l'hivern i 300 dies de sol a l'any. Un bell poble costaner amb més de 25 platges, 3 ports esportius, camp de golf i una increïble oferta cultural i d'oci, comercial i gastronòmica.

La nostra agència immobiliària compta amb una excel·lent cartera de propietats de luxe a la venda en aquesta idíl·lica localitat: prestigioses viles amb vistes al mar ubicades a les selectes zones del Vinyet o Terramar, elegants apartaments enclavats sobre el passeig marítim i cases unifamiliars assentades a les zones residencials de Santa Bàrbara, La Llevantina i Can Girona.

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Fantàstic solar assolellat davant del camp de Golf amb boniques vistes

Ref: SITP0016
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat
+34 934 675 810
1.0069119930267