+34 934 675 810
14 imatges disponibles
Enllaç copiat
Ref: SITP1209

Espectacular finca amb 30 hectàrees de terreny

Barcelona Costa Sud - Sitges | Casa

Àrea terrenyÀrea sòlPreu
300.000 m22.141 m2 2.600.000 €

A menys de 40 km de Barcelona, ​​a la comarca del Garraf, es troba aquesta espectacular finca històrica iniciada al segle XII i protegida com a bé cultural d'interès local. Amb el mar de fons, la finca es troba en una posició privilegiada a molt pocs quilòmetres de les poblacions de Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú.

La propietat posseeix una immensa superfície de 29,65 hectàrees dels quals inclouen, entre d'altres, 15,4 Has de vinyes amb denominació d'origen Penedès, un hort regadiu d'1 Ha, arbres fruiters i garrofers. El pla urbanístic permet a la finca diversos usos com la restauració, hoteler, turisme rural, espais d'oci o habitatge residencial.

La finca principal consta de 1.658m2 construïts, els quals necessiten una reforma integral. Les edificacions annexes, entre elles magatzems, garatges i quadres, sumen un total de 483m2. A més, hi ha un corral d'uns 176m2 a uns 100m de la finca principal.

Aquesta fantàstica finca pot ser la base per desenvolupar molts projectes i és, sense cap dubte, una peça única a les comarques de Barcelona.

Característiques

  • Orientació sud
  • Prop de la platja
  • Edifici històric
  • Calefacció
  • Vistes al mar

Ubicació

Sitges és un privilegiat enclavament de la costa del Mediterrani dotat d'un excel·lent microclima, amb temperatures suaus a l'hivern i 300 dies de sol a l'any. Un bell poble costaner amb més de 25 platges, 3 ports esportius, camp de golf i una increïble oferta cultural i d'oci, comercial i gastronòmica.

La nostra agència immobiliària compta amb una excel·lent cartera de propietats de luxe a la venda en aquesta idíl·lica localitat: prestigioses viles amb vistes al mar ubicades a les selectes zones del Vinyet o Terramar, elegants apartaments enclavats sobre el passeig marítim i cases unifamiliars assentades a les zones residencials de Santa Bàrbara, La Llevantina i Can Girona.

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Espectacular finca amb 30 hectàrees de terreny

Ref: SITP1209
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat

També li poden interessar les següents propietats

1.7399060726166