+34 934 675 810

Sotheby's - International Realty - Barcelona & Costa Brava

11 imatges disponibles
Enllaç copiat
Ref: BCNP0160

Ampli local en Rambla Catalunya

Barcelona Ciutat - Eixample - Eixample Dreta | Oficines

Àrea terrenyPreu
1.200 m2 6.000.000 €

Ampli local està situat en el centre, en una dels carrers mes prestigioses de Barcelona. El seu ús també pot ser tant com a oficines com para qualsevol tipus de negoci. Es troba en els baixos d'un edifici d'oficines, compartint el hall d'entrada. Actualment està habilitat com a oficina Els acabats són d'alta qualitat. Disposa de diferents sortides d'emergència i zones de condícies en totes les plantes. La planta baixa i la planta -1 es comuniquen mitjançant ascensor i escales. Ambdues plantes disposen de llum natural. Estan distribuïts en diversos nivells: Nivell 1 550 m2 Nivell 2 570 m2 Soterrani (Arxivador) 240 m2

Ubicació

L'Eixample barceloní posseeix la col·lecció més gran d'edificis modernistes d'Europa. Residencial i tranquil, amb una àmplia oferta d'oci i cultura, és el districte on s'hi troben carrers tan emblemàtics com la Rambla de Catalunya, Passeig de Sant Joan o el Passeig de Gràcia.

A Barcelona & Costa Brava Sotheby's International Realty disposem d'una àmplia cartera d'apartaments modernistes i àtics amb terrasses obertes al sol situades en aquest barri reconegut internacionalment. Si destija comprar o vendre propietats de luxe a l'Eixample, estarem encantats d'ajudar-lo.

Següents passos

Contacti amb el nostre equip de consultors immobiliaris per saber més sobre aquesta exclusiva promoció.

Sol·liciti més informació en rel·lació a Ampli local en Rambla Catalunya

Ref: BCNP0160
Es requereix el nom
El correu electrònic és obligatori o aquest correu electrònic no és correcte
El número de telèfon és obligatori o no és correcte
Cal que acceptis les condicions legals
No ha emplenat correctament el codi de seguretat

També li poden interessar les següents propietats

0.20768213272095