Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Venda de promocions i propietats d'obra nova a Barcelona

Les més exclusives promocions d’obra nova en venda a Barcelona

La ciutat de Barcelona està limitada en els seus extrems pel mar, la serra de Collserola i els rius Besòs i Llobregat. Com a conseqüència, les opcions de creixement són limitades i escassegen els terrenys urbans lliures per a la construcció d'habitatges en zones cèntriques de la ciutat.

A Barcelona Sotheby's International Realty triem i intermediem en la compra de propietats d'obra nova a les zones més interessants i exclusives de Barcelona. Seleccionem per als nostres clients compradors obra nova destacada, tant per la seva excel·lent ubicació com per la qualitat d'execució de l'obra. Venem exclusius pisos i apartaments d'obra nova a la Zona Alta de Barcelona, ​​amb piscina i zona comunitària, ideal per a la residència permanent amb accés a col·legis i universitats de prestigi. D'altra banda, disposem d'interessants apartaments d'obra nova a la zona més turística de Barcelona, ​​al barri cèntric de l'Eixample, a les millors zones de Ciutat Vella i prop del mar, als barris de Diagonal Mar, Poblenou i Port Olímpic.

Especialistes en l'estudi del mercat immobiliari, periòdicament identifiquem i afegim les millors propietats d'obra nova i projectes de construcció a la nostra cartera d'immobles en venda per poder oferir als nostres compradors la millor selecció de pisos i apartaments d'alt standing de Barcelona.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

7.9824090003967