Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Sotheby's International Realty és una de les marques més prestigioses en la intermediació de compra i venda d'immobles residencials exclusius a nivell mundial.

A Barcelona, a causa de la gran demanda per part dels nostres clients internacionals, la nostra oficina immobiliària coopera amb Barcelona Investment Consulting, experts d'inversions i compravenda d'immobles comercials. El nostre objectiu és identificar al mercat de Barcelona només aquestes oportunitats d'inversió, que destaquen per una part per la seva comprovada rendibilitat i, d'altra banda, ofereixen seguretat i potencial de revaloració positiva en un futur.

La consecuencia es una cartera molt selecta de propietats comercials a la venda: Oficines amb o sense inclinació a "Prime Locations", Edificis Residencials en rendibilitat, Edificis i Apartaments per reformar, Hotels o projectes d'Hotels en ubicacions destacades o terrenys urbans que ofereixen projectes amb molt bones perspectives.

Els nostres clients compradors són majoritàriament internacionals, sobretot del nord d'Europa, Rússia, els Emirats Àrabs i de la Xina, entre d'altres. Són clients particulars amb alt poder adquisitiu que busquen una inversió segura o són inversors institucionals i Fons d'Inversió, que busquen projectes amb perspectives.

Per raons de confidencialitat no podem publicar tota la nostra cartera d'immobles comercials que Barcelona Investment Consulting té en venda. Per això, us convidem a posar-vos en contacte amb l’equip d'experts d'inversió immobiliària i us proposem les propietats que més s'adaptin als seus criteris d'inversió.

Si vostè està considerant vendre un immoble comercial, un edifici o un Hotel a una bona ubicació de Barcelona, si us plau, no dubti en contactar als nostres experts. Li garantim un tracte exquisit i total discreció.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.3334219455719