Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Barcelona és una de les ciutats més densament poblades d'Europa. Limitada pel mar a l'est i pel parc de Collserola a l'oest, l'espai metropolità sempre va ser limitat. Com a conseqüència, el parc d'immobles de Barcelona consisteix principalment en edificis plurifamiliars d'apartaments i pisos.

De tota manera, hi ha algunes zones on hi ha fantàstiques cases i viles unifamiliars, com ara en part de la zona alta, com a Pedralbes o Sarrià. A Barcelona Sotheby's International Realty li proposem una selecció exclusiva de cases i viles extraordinàries en venda en aquesta prestigiosa zona. Moltes d'aquestes propietats disposen de piscines, jardins i grans terrasses amb unes vistes espectaculars sobre la ciutat.

També operem als voltants de Barcelona, intermediant en la compra i venda de cases luxoses i viles exclusives en els enclavaments més cobejats. Ciutat Diagonal, Sant Just Desvern o Sant Cugat del Vallès ofereixen cases i viles que gaudeixen de proximitat i fàcil accés al centre de Barcelona i els col·legis internacionals, mentre que a la zona costanera, a Gavà Mar, Castelldefels, Sitges i el Maresme venem cases i viles exclusives a compradors que prioritzen la combinació de serveis, de qualitat i màxima proximitat a les platges fantàstiques de la Mediterrània.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.35659003257751