Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Barcelona és una ciutat magnífica, diversa, que ofereix moltes facetes diferents i respira història a cada racó. Cada barri té el seu caràcter, la seva arquitectura i el seu atractiu.

A Barcelona Sotheby's International Realty el nostre objectiu és oferir el millor als nostres clients compradors. Per això, la nostra cartera d'apartaments i pisos exclusius a la venda consisteix principalment de:

  • Magnífics pisos modernistes en venda a edificis senyorials a l'Eixample, el cor modernista de Barcelona. Aquests pisos i apartaments respiren l'essència de Barcelona, el Modernisme de Gaudí i altres arquitectes de l'època daurada de principis del segle XIX. Sostres alts, terres hidràulics mosaics, cornises precioses solen fascinar als nostres compradors, tant nacionals com internacionals.
  • Moderns apartaments en edificis de recent construcció a les zones emergents de Diagonal Mar i Poblenou. Aquesta zona s'està desenvolupant i ofereix un accés privilegiat a la façana marítima de Barcelona. Els apartaments i pisos en venda en aquesta zona ofereixen la comoditat i la tecnologia d'obra nova combinat amb la proximitat a les platges i el passeig marítim de Barcelona.
  • Generosos pisos i apartaments en venda a la zona alta de Barcelona, a Pedralbes, Sarrià i Sant Gervasi. Aquests pisos ofereixen extraordinàries qualitats, accés a les millors infraestructures com col·legis internacionals i universitats de prestigi i són molt demandats per compradors que desitgen traslladar el seu habitatge habitual a Barcelona.
  • Macos apartaments, pisos i lofts en venda a la Ciutat Vella, el centre històric de la Barcelona medieval. Aquí oferim als nostres compradors apartaments totalment reformats, amb bigues de fusta i murals de pedra a la vista, en edificis històrics amagats en els petits carrers dels barris més encantadors com és ara el Born.

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.39156603813171