Barcelona - Sothebys International Realty
Menu
Agència d'immobiliària Barcelona
Telèfon: +34 934 675 810

Barcelona Sotheby’s International Realty és l'agència immobiliària especialitzada en la compra i venda de propietats i immobles exclusius a les millors zones de Barcelona i les seves costes. Guiem als nostres clients compradors i venedors en tot el procés de la compravenda amb la màxima professionalitat i la més estricta discreció.

La nostra oficina immobiliària al centre de Barcelona, situada a l'emblemàtica Casa Amatller, guia als nostres clients compradors i venedors en tot el procés de l'adquisició de la seva propietat somiada.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients una cartera molt selecta de les millors propietats en venda a Barcelona. Només intermediem en la compravenda de propietats extraordinàries en zones privilegiades que compleixin els exigents requisits dels nostres compradors. Comptem amb els millors pisos modernistes en edificis històrics de l'Eixample de Barcelona, apartaments macos a Ciutat Vella, àtics a primera línia de mar a Diagonal Mar o cases, torres i pisos de luxe a la Zona Alta, al barri residencial més prestigiós de Barcelona.

Apliquem els mateixos criteris en la selecció de la nostra cartera de propietats en venda a les zones costaneres al voltant de Barcelona i oferim només les viles, cases i xalets més exclusius a les millors zones als nostres compradors nacionals i internacionals.

Si busca comprar una propietat extraordinària, contacteu amb la nostra oficina immobiliària de Barcelona i l'ajudarem a trobar l'apartament o la casa dels seus somnis.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.

0.18553900718689